کد مطلب: 138537
نماينده مردم اردل، فارسان، کيار و کوهرنگ در مجلس: معلمان پروازي باعث خروج پول از استان مي‌شوند Share/Save/Bookmark تاريخ انتشار : شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۳ نماينده مردم اردل، فارسان، کيار و کوهرنگ د
معلمان پروازي باعث خروج پول از استان مي‌شوند
تاریخ انتشار : 1394/04/20 11:13:26
نمایش : 1884
نماينده مردم اردل، فارسان، کيار و کوهرنگ در مجلس گفت: معلمان پروازي در بحث کلاسهاي تقويتي و کنکور باعث خروج پول از استان مي‌شوند.













 
 
به گزارش هفت چشمه به نقل ازخبرنگار جهانبين نيوز، حميدرضا عزيزي در جلسه شوراي اداري آموزش و پرورش استان اظهار کرد: نبايد مشکلات معلمان باعث بازنشستگي‌هاي پيش از موعد در اين اداره گردد.

وي بازنشستگي‌هاي پيش از موعد در آموزش و پرورش را باعث کمبود نيرو دانست و ادامه داد: نبايد در اين نهاد نقل و اتقالات بي‌رويه صورت بگيرد.

عزيزي با بيان اينکه بايد نقل و انتقالات در آموزش و پرورش به صفر برسد تاکيد کرد: در برخي از مناطق مقرر شده معلمان خارج از مقررات بومي شوند.

وي کمبود سرانه دانش‌آموزان در مدارس شبانه روزي را مشکل بزرگي دانست و افزود: متاسفانه در مدارس ما نشانه‌هايي از سوء تغذيه به چشم مي‌خورد و اين مشکل در مدارس شبانه روزي حادتر است.

وي کمبود ويتامين دي و آهن در بين دختران دبيرستاني را نگران کننده دانست و بيان داشت: تعداد کلاس‌هاي درسي در شهرها مازاد و در روستاها کم است و بايد مسئولان در اين زمينه اقدام نمايند.

عزيزي با اشاره به معلمان پروازي در بحث کنکور خاطر نشان کرد: اين اقدام باعث خروج پول از استان شده و آموزشگاه‌ها در بحث کنکور بيشتر باعث استرس دانش‌آموزان مي‌شوند.



انتهاي پيام/1026ج
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg